Product Categories
Products
Coupons
Trends
Wishlist
Save Now!
Categories
×
×
Your wish is our command!
Stay updated and be the first to use our wishlist:
We will make it up to you.
We promise!
Clothes  >   > 
100 Products

Vogue Clothes for Women

Go to Shop
Vogue NISTA BENGKUNG MODEN 16 TULANG - HIGH KUALITI DIJAMIN
RM 89.00
Shopee

PENTING ! NAK KURUSKAN BADAN DENGAN SELAMAT DAN TIDAK BAHAYAKAN KESIHATAN?! Hanya sarungkan saje Bengkung Moden 16 Tulang VOGUENISTA terus RAMPING. . FUNGSI & KEBAIKAN BENGKUNG MODEN 16 TULANG. . ☑ Memecahkan lemak ☑ Membentuk pinggang ☑ Membetulkan posture badan ☑ Menyokong tulang belakang ☑ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ☑ Melancarkan peredaran darah ☑ Mempunyai 16 TULANG ☑ Memberi keselesaan kepada si pemakai ☑ Tak berlipat & Tak bergulung ☑ Tak panas ☑ Lelaki / Perempuan boleh pakai . Available SIZE M, L, XL,XXL,XXL, 3XL, 4XL ======= Customer kami yg dh guna bengkung kami nie mengatakan Bengkung Voguenista ni memang best. Hampir sama dengan yg mahal tu. Pakai pun selesa. Tak bergulung & tak berlipat. Kami di Voguenista lebih mementingkan bengkung yg dpt membantu menyokong kesihatan tulang belakang kita..Kalau kita perasan, skrg nie rata2 org duduk secara membongkok bila membuat sesuatu pekerjaan yg mana blh menyebabkan tulang kita ikut sekali membongkok..Dan secara x langsung blh mengakibatkan terkena slip disc jika tulang belakang x dijaga dgn elok.. Jgn risau, tetulang 16 tue adalah diperbuat dari material MEMORY METAL STRIPS yg mana tetulang tue akan mengikut posture badan kita utk membuatkan kita merasa selesa bila pakai bengkung nie..Xkisah la kita membongkok, berlari, mengangkat barang @ apa2 perkerjaan, die akan mengikut posture keadaan semasa.. Material kain pula kami gunakan material yg sgt selesa, x gatal, x panas & sgt strechable (memeri)..Jd sgt memberikan keselesaan pd sis bila pakai. Dan BONUS yg akan sis dpt kalau pakai VOGUENISTA BENGKUNG nie, jika digunakan selepas bersalin, sis akan dpt Figure Badan Ramping semula seperti sebelum mengandung..Sebab bengkung nie dpat membantu mengembalikan bentuk badan ke bentuk asal serta dpt mengempiskan perut..Sebabnya, bila kita pakai bengkung nie, usus2 kita akan kembali ke tempat asal dan dpt mengawal pemakanan kita dr bersikap makan je banyak2..

Read more

 Recommended for You