Product Categories
Homepage  > 
41 Products

MARSHMALLOW Clothing

Go to Shop
Marshmallow Scarf Durra Peonies Premium (Instant Shawl Double Holes)
RM 89.00
Shopee

Brand : Marshmallow Scarf Type : Durra Peonies Premium (Instant Shawl Double Holes) Material : Heavy Chiffon Size : 2.0m * 0.72m Packaging : Plastic ------------------------- KOLEKSI DURRA PEONIES PREMIUM ------------------------- 🏵 PENGGUNAAN KAIN LACE YG BERKUALITI Dipilih mengikut kesesuaian warna tudung dan bunga peonies, konfem akan menaikkan lagi keayuan sis setiap kali memakainya. Dah tak perlu nak mekap tebal2 utk nampak persis gadis ayu gichewww . 🏵 DIHIASI BUNGA PEONIES DAN CRYSTAL BEADS YG MEMUKAU Dah la konfem ayu, ni tambah pulak kejelitaan uols dgn bunga peonies dan crystal beads yg disusun cantik! Kalau ada org yg tegur ajak selfie tu mmg konfem uols mmg merecik! . 🏵 MATERIAL TIP TOP & BERKUALITI Diperbuat drpd material Korean Heavy Chiffon, buatkan uols sentiasa sejuk & berangin. Material yg sederhana tebal tapi tetap ada flow & drapes yg cantik. Paling penting… 90% opacity ni buatkan uols lebih konfiden tanpa perlu sarung inner neck. . 🏵 10 PILIHAN WARNA MENAMBAT HATI Pilihan warna yg banyak dan menawan! Pasni uols blh beraya dgn penuh warna warni, mood raya pon jadik meriah! . 🏵 MODEST & COMFORTABLE Dgn dimensi 2mx72cm, uols lebih selesa utk bergerak dan rasa lebih selamat dgn keadaan aurat yang jaga. Nak bawak solat pun mmg takde hal punyerlah! Others : 1. Minimal Iron Needed. 2. Comes with exclusive pastel pink and gold metal tag. 3. Embellished with crystal beads and lace. CARE INSTRUCTIONS: HAND WASH. MACHINE WASH IS NOT ADVISABLE.

Read more

 Recommended for You

Top MARSHMALLOW Clothing Price List 2018

Top 10 products Price Store
MARSHMALLOW V-Neck Maxi Dress RM 208.60 YesStyle
MARSHMALLOW Maternity Cropped Sweatshirt RM 282.30 YesStyle
MARSHMALLOW Sleeveless Contrast-Trim Maxi Dress RM 149.30 YesStyle
MARSHMALLOW Halter-Neck Ruffled-Hem Dress RM 212.70 YesStyle
MARSHMALLOW Open-Front Faux-Fur Jacket RM 360.80 YesStyle
MARSHMALLOW Maternity Slit-Side H-Line Skirt RM 164.90 YesStyle
MARSHMALLOW Drawstring-Waist Straight-Cut Pants RM 135.40 YesStyle
MARSHMALLOW Stitched Linen Blend Long Dress RM 201.50 YesStyle
MARSHMALLOW Turtle-Neck Slit-Side Knit Dress RM 145.50 YesStyle
MARSHMALLOW Drawcord Linen Blend Long Dress RM 236.30 YesStyle
Most Popular
-50% MARSHMALLOW V-Neck Maxi Dress

Available in YesStyle RM 417.20 RM 208.60 Go to Shop

MARSHMALLOW Clothing Malaysia

When it comes to color, MARSHMALLOW Clothing today are most popular in Blue. You can get up to 50% off from its original price! Did you know V-Neck Maxi Dress, Maternity Cropped Sweatshirt and Sleeveless Contrast-Trim Maxi Dress are the most popular MARSHMALLOW Clothing? If you are looking for a better option aside from MARSHMALLOW Clothing, you can check out OEM China, everything5pounds.com and Boohoo online. You can get yourself great MARSHMALLOW Clothing online for as low as RM 30.00 up to as much as RM 515.00  There are several main types of MARSHMALLOW Clothing such as Dresses, Pants and Tops.