KR Face Skin Care Online Beauty Shop in Malaysia

40 Products
×
We are working hard on getting this feature ready for you. Stay tuned!
Go to Shop
KR IM TAHI LALAT AJAIB - Lotus Mole Cream
RM 10.00
Shopee

Lotus Mole Cream -> Krim Buang Tahi Lalat, Kutil, Ketuat, Biji Kolestrol, Lebihan Daging Anti Scar Vit E -> Merawat kulit kembali normal selepas tahi lalat / kutil / ketuat tanggal sepenuhnya ************************************************************************************************ MENGAPA MESTI GUNA PRODUK INI? 1)Tiada lagi tahi lalat, kutil dan ketuat yang tak diingini. 2)Menjadikan anda berkeyakinan dalam apa jua urusan. 3)Mengelakkan kanser kulit akibat tahi lalat, kutil atau ketuat. 4)Kos yang terendah sekali di Malaysia tanpa pembedahan / laser. KELEBIHAN PRODUK INI BERBANDING PRODUK LAIN!!! 1)Harga yang sangat berpatutan. 2)Mudah digunakan iaitu dah disiapkan dengan 2 batang lidi untuk kacau krim dan bole terus guna. 3)Mudah dibawa kemana - mana kerana saiz botol yang comel dan bertutup rapat. 4)1 botol mampu tanggalkan lebih dari 50 tempat yang nak dibuang. 5)Krim bole tahan lama dan disimpan pada suhu normal. 6)100% selamat kerana bebas bahan kimia dan berasaskan dari bahan semulajadi dan tiada kesan sampingan. 7)Mendapat kelulusan KKM. Produk buatan Malaysia. Hakmilik bumiputra. Selamat, suci dan halal. LMC ialah Krim Herba Organik yg diformulakn dari campuran herba - herba spt : 🌿Kulit Kayu Manis 🌿Pati Pekat Frankinsce 🌿Rose Geranium 🌿Cuka Epal 🌿Vitamin E CARA GUNA a)Bersihkan tempat masalah yang nak di buang. Wajib gunakan lidi kacau krim supaya sebati dan titikkan pada tahi lalat / kutil / ketuat memadai kena pada bahagian yg nak dibuang sahaja dan biarkan krim mengering lebih kurang dalam satu jam. b)Setelah krim mengering bersihkan dgn lap guna kain / kapas / tisu basah UNTUK HARI PERTAMA ya. c)Pada HARI KEDUA ulang langkah a, b diatas. d)HARI KE TIGA STOP!! JGN guna lagi!!. e)Tempoh penanggalan antara seminggu hingga sebulan, bergantung pd individu dan saiz tahi lalat / kutil / ketuat. f)Berhati - hati dibahagian mata (pedih) perlu pejam mata dan minta bantuan rakan titikan. Hanya untuk 15 tahun ke atas dan tidak boleh untuk penghidap diabetes / kencing manis. Anti Scar Vit E Setelah tahi lalat / kutil / ketuat tanggal. Bole sapukan Anti Scar Vit E untuk mempercepatkan proses merawat permukaan kulit. #krimtahilalat #lotusmolecream #organichana #organicproduct #buangtahilalat #buangkutil #buangketuat #buangbijikolestrol #isilebih #vitamine #antiparut #sabunorganik #hilangkanparut #tahilalathidup #tahilalatmati #patibuangkutilmurahoriginal #pastikanoriginal #cantikluardalam

Read more
Go to Shop
KR im Jambang Wak Doyok Original+Free Postage
RM 35.00
Shopee

---------------------- INFO PRODUK ---------------------- Produk krim jambang ini bukan sahaja dapat melebatkan jambang, malah, ia juga mampu melebatkan bulu di bahagian kening, rambut, misai, janggut, bulu dada, ketiak dan juga beberapa bahagian lain. Krim ini bukan sahaja untuk lelaki, perempuan pun boleh pakai krim ini dan seeloknya dipakai pagi dan malam. Wak Doyok sebelum ini tampil dengan satu produk baru khas untuk melebatkan bulu. Terbaru berita yang diperolehi, krim jambang Wak Doyok kini memasuki pasaran antarabangsa. Melalui temu bual Hlive bersama Wak Doyok, krim jambang ini sudah memasuki pasaran Brunei dan Singapura dan akan datang ke Indonesia pula. Penggunaan Krim Jambang Wak Doyok menjadikan anda setampan Wak Doyok dan menyerlahkan KEJANTANAN anda + Membantu penumbuhan bulu di wajah anda + Boleh digunakan di kening + Mewangikan jambang/janggut anda + Melembutkan jambang/janggut anda + Mengelakkan kegatalan pada wajah + Dihasilkan dari ramuan terpilih rahsia turun temurun Embah Lanang + Diiktiraf GMP (Good Manufacture Product) untuk menjaga penghasilan produk kami Kelebihan dari segi kesihatan bagi yang memelihara janggut: >Janggut melindungi kulit, juga melindungi kelenjar sebum dari dijangkiti oleh bakteria jerawat, Vulgaris, sekaligus mencegah jerawat/bintik hitam! >Memastikan wajah anda sentiasa hangat dan melindungi dagu anda dari bahaya (jatuh dan sebagainya) >Mencegah dari mendapat risiko penyakit berkaitan tekak dan gusi. >Kebanyakan masalah pernafasan dapat dicegah dengan memelihara janggut. >Janggut berupaya meningkatkan kesuburan lelaki dengan cara menghasilkan hormon testosteron yang amat diperlukan bagi kesuburan wanita. ia mampu menstabilkan kitaran haid selain menggalakkan pertumbuhan telur wanita.Malah, untuk isteri-isteri di luar sana, rebutlah peluang ini dengan membelai dan menyentuh janggut suami anda dengan penuh kasih sayang. Q : Apa beza KRIM JAMBANG WAK DOYOK ni dengan Minyak2 Jambang yang lain ? A : Perbezaan dari segi kandungan ML dan herbanya.. Krim kami 100% organik dan disahkan halal. Sedia maklum produk yang berasaskan krim nie lebih memberikan kesan yang lebih efektif berbanding minyak jambang. Buktinya, banyak produk import sekarang lebih memfokuskan krim berbanding minyak bagi produk penjagaan jambang, misai dan janggut. Dan anda mesti ingat kandungan kami adalah 75 ml dan tahan 2-3 bulan penggunaan. Jimat! KRIM JAMBANG WAK DOYOK adalah formulasi krim yang dikuasakan khas untuk menggalakkan pertumbuhan rerambut dan bulu pada wajah anda dengan kesan SEPANTAS 14 hari! (✔)75ML sebotol. (✔) Tahan untuk 2-4 bulan. (✔) Lulus KKM & GMP. (✔) Boleh dibawa semasa solat. (✔) 100% halal dan selamat digunakan. CARA GUNA MUDAH! Hanya sapuan ke tempat yang hendak DILEBATKAN sebanyak 2 kali sehari, anda akan rasa perubahan demi perubahan... Janggut dan jambang anda SUDAH SEMAKIN LEBAT DAN RAPI...

Read more
Go to Shop
KR im malam = Water sleeping mask
RM 60.00
Shopee

LANEIGE WATER SLEEPING MASK Anda ingin bangun dengan kulit lembap sempurna selepas berehat semalaman? Tercari-cari produk kecantikan yang mampu membuatkan kulit wajah anda kekal lembap, segar, dan penuh bercahaya? Ini mungkin jawapan kepada masalah anda. Laneige Water Sleeping Mask terbaik untuk anda! Sekiranya anda adalah peminat Laneige Water Sleeping Pack, anda akan lebih gembira dengan kedatangan Water Sleeping Mask yang lebih bermanfaat daripada sebelumnya. ✔ Water Sleeping Mask bukan sekadar melembap dan mencerah, ia juga menawarkan anda tidur lebih nyenyak daripada biasa. ✔ Ia berfungsi untuk memulihkan dan membaiki sel-sel kulit yang rosak, menawarkan pelembap yang mendalam dengan kelembapan berterusan yang dibekalkan kepada kulit dan membantu mendapatkan tidur yang berkualiti. KEBAIKAN: ❤ Diformulakan dengan teknologi terkini SLEEP-TOX dan MOISTURE-WRAP, Water Sleeping Mask memberikan lebih daripada sekadar kelembapan kepada kulit ❤ Membersihkan kulit untuk menawarkan kulit lebih segar dan cerah. ❤ SLEEPSCENT membantu untuk mendapatkan tidur yang lebih berkualiti dan nyenyak untuk tempoh lebih lama. ❤ Laneige Water Sleeping Mask diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi seperti Hunza Apricot dan Evening Primose Root yang bertindak sebagai antioksidan yang kuat yang boleh membersihkan dan mencerahkan kulit. ❤ Membantu merehatkan minda dan badan, menggalakkan tidur yang nyenyak dan aman. ❤ Laneige Water Sleeping Mask sesuai untuk mana-mana kumpulan umur dan semua jenis kulit, lelaki atau wanita. CARA PENGGUNAAN: 🌸 Cuci wajah anda dan aplikasikan toner selepas itu boleh letakkan Water Sleeping Mask di wajah, biarkan semalaman dan cuci pada keesokan harinya. D guna sbagai krim malam. 🌸 Anda boleh lihat perubahan selepas cuci, wajah anda ternyata lebih berseri daripada biasa. 🌸 Water Sleeping Mask ini mempunyai tekstur yang sangat ringan dan tidak terlalu melekit malah mengeluarkan bau yang cukup menenangkan, sesuai dibawa tidur malah mendapatkan tidur yang lebih berkualiti. #watersleepingmask

Read more
Go to Shop
KR im Herba Rerama Utk Merawat Kegatalan Kulit, Gatal Celah, Kudis Buta & Eczema
RM 50.00
Shopee

GATAL-GATAL CELAH #KELANGKANG, DI KEMALUAN LELAKI, MISS-V, PUNGGUNG..CELAH KETIAK DAN JARI HILANG LEPAS SAPU KRIM NI. LEPAS TU KULIT BERKERUTU, BERKERAK DAN KEHITAMAN KEMBALI SEKATA. Krim 🍃 ni juga berkesan utk merawat kegatalan kulit seperti: ✔️Ekzema ( Bayi/Kanak2/Dewasa ) ✔️Mengecutkan Jerawat ✔️Psorisis ✔️Kudis ✔️Bisul ✔️Ruam ✔️Kulat Air ✔️Badam ✔️Kurap ✔️Panau ✔️Mencerahkan Kawasan Kehitaman ✔️Dan lain-lain lagi berkaitan masalah kulit. Cara Guna: 1. Sapu 2x Sehari Selepas Mandi. ***Sapu Sedikit Dahulu. Bila Nampak Perubahan Baru Sapu Dekat Bahagian Lain. 2. Lakukan setiap hari Sehingga tona kulit sekata. 3. Tiada pantang larang. ( Kalau Tak Serasi Dengan Kulit Kena Stop ) Formulasi Rahsia Tabib Traditional ( org lama ni ). Ramuan 100% Organik Antaranya : 1. Daun Rerama🍃 2. Teras Pokok Jambu 3. Serbuk Mutiara Feedback Pengguna~ bukan ekzema tapi doktor di hospital kata kudis buta...dah puas bagi macam2 ubat dan suntikan x boleh jugak malah makin derita akak menangis2 mengadu pada Allah SWT tolong la ampunkan dosa2 akak andai ada kesalahan akak dan sembuhkan lah penyakit kulit akak ini...dan akhirnya akak ternampak fb adik yg ada ubat utk kulit gatal2 ni...Hasnah, Penang. Alhamdulillah gatal2 ank saya dh 80% baik dan parut2 hitam sblm ni dah pudar dan kulit dah cantik...zalie, perak Sebotol RM 50.00 25gram Sekotak BARANG ROSAK GANTI BARU **GUNA TAK BERKESAN FULL REFUND ( pm chat utk claim refund ) Dapatkan Segera Sebelum Kehabisan Stok. Stok sgt2 limited. Satu Rm50 Dua Rm80 Tiga Rm110 + Free Gift ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jika tidak berkesan kami anda. Itu jaminan kami. Win2 situation. *SYARAT PEMULANGAN WANG:* ⭕ Tertakluk kepada . (Jika pembelian lebih dr 2 botol, botol selebihnya hendaklah dipulangkan semula ke HQ) - kos postage ditanggung oleh pembeli. ⭕ Dalam tempoh sahaja selepas terima barang. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pls..Share✔️Kita nak Cuba Bantu selesaikan masalah kegatalan ni dgn produk Berasaskan Daun Rerama..Ramai Kat luar sana masih tak tahu lg khasiat dia. Ini Adalah Ikhtiar Untuk Kesembuhan Cara Traditional Sekiranya Ubat2 Lain Dah Tak Mampu Menyembuhkannya. Apa salah guna produk berasaskan bahan semulajadi. Setiap Penyakit Ada Penawarnya Kecuali Mati. #kudis #eczema #gatalgatal #gatal #gatalcelahpeha #gatalketiak #gataltempatsulit

Read more
Go to Shop
KR is Natural Beauty Anti Acne Cream 30g
RM 118.00
Shopee

Suitable for Oily skin problem skin with pores ance problem skin Anti Ance cream 30g Free return for 14 day KRIS NATURAL BEAUTY ANTI ACNE CREAM 祛痘霜 30g Ingredients: Aqua, 1,2-Butanediol, Camellia Sinensis Catechins, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Castor Oil, Coptis Chinensis Root Extract, Salvia Miltiorrhiza Flower/Leaf/Root Extract, Panthenol, Triethanolamine, Salicylic Acid, Imidazolidinyl Urea, Allantoin, Fragrance. Direction of Use: Apply cream at the desired area, 3 – 4 times daily. For severe cases, apply 4 – 6 times daily. Continue using the cream although the skin acne problems improved. Improve the skin's greasy condition;Optimize the surface environment;Ease acne breeding;Repair damaged skin and improve the dull skin;Recover a delicate skin. Caution: Not to be used for children under three years of age. 祛痘膏 ●成分 水、丁ニ醇、茶(CAMELLIA SINENSIS)多酚、硬脂酸、鲸蜡醇、尿襄素、三こ醇胺、氢化蓖麻油、黄连(C0PT1S CH丨NENSIS)提取物、丹参(SALVIA MILTIORRHIZA )提取物、泛醇、水杨酸、咪唑烷基脲、香精。 ●使用方法 使用完精华后取适量涂于长痘处,每天三至四次,严重者建议每天使用四至六次;情况改善后,应再坚持使用一段时间,效果更佳。 ●功效 改善皮肤油腻状况,优化肌肤表面,缓解痘痘滋生,修护调理受损肌肤,改善肌肤无滑状态,重拾细腻肤质。 Specifications of Kris Natural Beauty Anti Acne Cream 30g What's in the box: 1 x K'ris Natural Beauty Anti Acne Cream 30g

Read more
Go to Shop
KR im kemboja herbs basis trial 5g FREE sabun jeragat/ jerawat + mask
RM 20.00
Shopee

KRIM KEMBOJA HERBS BASIS Trial 5 gram Free sabun jeragat/ jerawat Free eyemask/facemask/lptk Krim berasaskn herbs organik murah & bkualiti mana nk cari?? Akk ada jual juga krim 50gram berbulan2 tk abis2 pakai. Tu bekas besar. Murah jimat produk berkualiti & kesan tiptop Yg ni trial 5g je.... Coba lh kecik2 ckit2 dulu.... Kalo berkenan ok kita beli yg besar kn.... Bahan - bahan ingredients: 👍 Vit C 👍 Vit E 👍 Buah-buahan 👍 Kunyit 👍 Temulawak 0% merkuri... So means tak ada bahan bahaya dlm krim ni.. 🔴 KELEBIHAN Krim Kemboja Herbs Basis :- 👍 Dibuat khas utk kegunaan krim malam jer 👍 Membantu pencerahan kulit wajah 👍 Merawat kulit kusam dan warna tk skata 👍 Mengatasi masalah jerawat. Ia sekaligus memudarkan kesan parut jerawat 👍 Berupaya mengurangkn jeragat dan mghilangkn bintik2 hitam 👍 Menyihatkn wajah mempunyai vit c dan e 👍 Mengecilkn pori-pori 👍 Krim ni menjadikn wajah bersih berseri kelihatan licin dan gebu 👍 Meningkatkn keanjalan kulit 👍 Krim ni sesuai untuk semua jenis kulit : Tidak tertumpu hanya satu jenis kulit sahaja, krim ini sesuai juga untuk kulit yang bermasalah seperti kulit kering dan berminyak 👍Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita 👍 100% herba tanpa bahan kimia 👍 Produk ni berasaskn organik selamat digunakan JOM beli try 1 trial dulu tk menyesal uolls..... 👌Ingat sapuan mlm jer sblm tido #krimkemboja #kemboja #kembojacream #herbsbasiskemboja #kembojatrial

Read more
Go to Shop −74%
KR IM PATI DEBUNGA (MOISTURISER)
RM 13.00 RM 50.00
Shopee

KRIM PATI DEBUNGA (MOISTURISER) .. Memiliki kulit wajah kering dan kusam,tentu membuat anda tidak nyaman dan boleh menurunkan rasa kepercayaan diri anda... ... Apalagi bagi anda yang memiliki kulit wajah sensitif.... =================== Krim pati DEBUNGA (10G) =================== ======================= Krim pati Debunga Organik!!!! (10g) ======================= dengan formulasi bahan terbaik yang mampu merawat masalah kulit wajah..... 👉 Ada masalah jerawat dan jeragat?? 👉 Masalah Kulit Kering?? 👉 Masalah kulit gelap akibat pendedahan sinaran UV?? 👉 Kulit sensetif?? 👉 Lingkaran hitam bawah mata?? 👉 Wajah nampak tua dari usia?? ===== ========= ........... Kami ada jalan penyelesaiannya ...... ===== ========= Krim pati DEBUNGA organik.. ini diformulasikan untuk kulit wajah kering yang berfungsi untuk menghidrasi kulit yang kering sehingga menjadi lebih lembab dan sihat..kandungan 100% bahan Organik dari pati debunga Semulajadi serta argan ✔ ...... sebagai Mosturiser dan perawat kulit bermasalah...... ✔ ... menjdikan kulit Anda sehalus kulit bayi..... ✔ ...untuk mencegah hilangnya kelembaban alami kulit ... ✔ ...dapat melindungi wajah dari sinar UV... ✔ ... untuk mengurangi kerutan... ✔ ...SPF 15/PA++ untuk memproteksi kulit dari dampak buruk sinar UV... ✔ ...mengandung anti-iritasi yang menyejukkan kulit dan sesuai untuk kulit sensitif... ✔ ...Ekstrak alami botani dan SPF 15 bekerja untuk mencerahkan kulit.. ======================== ============= ====== ......Kesan pantas hanya 7 hari tnpa merengsakan kulit anda.. Bebas paraben,hidro dan chemical.... ******************************************* Krim pati DEBUNGA (10G) #sales #murah #freeshippingmalaysia #shopee #newarrivals #unisex #makeup #borongmurah #promotion #retail #wholesale #cosmetic #monalyssabeauty #debunga #moisturiser

Read more

Top KR Face Skin Care Online Beauty Shop in Malaysia Price List 2018

Top 10 products Price Store
im Sarang Burung-treatment night cream 5g RM 10.00 Shopee
im Jerawat Bioaqua PureSkin Anti Acne Cream RM 9.50 Shopee
IM TAHI LALAT AJAIB - Lotus Mole Cream RM 10.00 Shopee
im Pemutih Ketiak & Celahan Sensitive area Armpit Whitening Cream by Aichun B RM 13.50 Shopee
im kilo 100g/Buat jenama sendri RM 60.00 Shopee
im malam fantasy skincare dherbs RM 18.00 Shopee
IM PARUT ORGANIC HANA-Anti Scar Cream Vit E RM 10.00 Shopee
IM ANNA COSMETIC ORIGINAL RM 10.00 Shopee
IM LOOSE ITEM RM 13.00 Shopee
im Jerawat Nikibi RM 40.00 Shopee
Most Popular

KR Face Skin Care Online Beauty Shop in Malaysia Malaysia

If you buy KR Face, you can get 74% off from its original price! Among the most popular KR Face models today are im Sarang Burung-treatment night cream 5g, im Jerawat Bioaqua PureSkin Anti Acne Cream and IM TAHI LALAT AJAIB - Lotus Mole Cream. If you are not sure whether to purchase KR Face, you might want to check out these products from louis will, Innisfree and Missha. iPrice Malaysia offers KR Face for as low as RM 10.00 up to as much as RM 118.00.  You can find several types of KR Face online: Face Masks, Moisturizers and Night Creams choose the one that suits your needs. For colors, White and Beige are amongst the popular shades when it comes to KR Face.