Product Categories
Women
235 Products
 >   >   >  Slimming for Women

Slimming for Women

235 Products
×
We are working hard on getting this feature ready for you. Stay tuned!
Go to Shop −64%
BENGKUNG ALA SAJAT 16 TULANG CORSET SLIMMING BELT
RM 39.60 RM 110.00
Shopee

Color:Beige only Size:M,L,XL,2XL,3XL M waist 57-63cm (23-25in) 35-45kg L waist 63-73cm (26-28in) 45-57.5kg XL waist 73-83cm (29-31in) 57.5-70kg 2XL waist 83-93cm (32-34in) 70-80kg 3XL waist 93-106cm (35-39in) 80-90kg Ape yang besttt pakai Bengkung ni? ✔️Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan ✔️ 16tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Tak panas 🌺 Terjamin Best Quality & High kualiti 🌺 16 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang 🌺 Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip) 🔥 Bakar lelemak anda dengan pantas 👍👍 ▶ 16 Flexible Boning means it won't roll up or down ▶ 15 settings hooks and eyes so you can wear it tighter as you require ▶ Invisible slim belt, Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress... ▶Sgt2 senang pakai je, blh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit Flattens your tummy Reshapes your belly and waist Support back for better posture Easy to wear Breathable and comfortable material – wear all day long! Daily recommended use 8-10 hours Material: Spandex and Nylon

Read more
Go to Shop
4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT
RM 18.00
Shopee

4 Step Shape slims and shapes your body and promotes sweating with the help of Far Infrared Ray. It gives out Far Infrared Ray, which helps sweating in local area effectively. It maintains the heat, helping you sweat in a short time. It also increases the pressure of the waist area, protecting your waist from fat accumulation, which helps shape your body. You may use it when bathing. This will help increase the Far Infrared Ray’s effect. If you often need to sit for a long period of time, you may wear it when you are sitting so as to prevent your waist from fat accumulation. You may also wear it when you are taking exercises. It will help you sweat a lot even if you take little exercise. There are 4 zips on the product. It fits for waistline from 54 cm to 75 cm. In winter, it helps keep you warm. In summer, it helps you lose weight quickly if you wear it and take exercises. How to Use : Choose the zip which fits you best. The duration of wearing depends on individuals and the time it is used. Normal duration is 3 - 4 hours. Hand wash with lukewarm water (30℃). Dry in a cool dry place Key Specifications Burn excess fat for waistline reductionMade of high quality Neoprene with Far Infrared Ray for inner side of the belt, comfortable to wear.Helps retain body heat and increase perspiration to create sauna effectBody Wrap creates sauna-action with the help of your bodyheat, helping you shed excess water as you go about your daily routine or exercise.Undetectable under clothing, it has an instant slimming effect and helps support your lower back and improve postureSelf-fastening closure adjusts to any waistBody wrap to support your lower back and reduce pressure, helping to alleviate muscle strains or lumbar sprains.Compression support provides stability and warmth, helping promote flexibility and reducing chance of further injury Contoured to increase comfort and fit wellThis wrap maintains consistent support without feeling bulky or cumbersomEasy to care for; rinse in warm water after each use to remove any body salt from the neoprene #waistband #waistbelt #waistshaper #waistbandbelt #slimmingwaistbelt #4stepshape #waistgirdle #waisttrimmer #waistshapewear

Read more
Go to Shop −27%
Bengkung ala sajat16 tulang Waist trainer slimming belt
RM 39.80 RM 55.00
Shopee

Color:Beige,Black Size:M,L,XL,2XL,3XL M:waist 57-63cm (23-25in) 35-45kg L waist 63-73cm (26-28in) 45-57.5kg XL :waist 73-83cm (28-31in) 57.5-70kg 2XL:waist 83-93cm (30-32in) 70-80kg 3XL:waist 93-106cm (32-35in) 80-90kg ✔ Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan ✔ 16tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang ✔ Memecahkan lemak ✔ Membentuk pinggang ✔ Membetulkan posture badan ✔ Menyokong tulang belakang ✔ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔ Melancarkan peredaran darah ✔ Mempunyai infrared ✔ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔ Tak mudah terlipat/gulung ✔ Tak panas Terjamin Best Quality & High kualiti 16 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip) Bakar lelemak anda dengan pantas ▶ 16 Flexible Boning means it won't roll up or down ▶ 15 settings hooks and eyes so you can wear it tighter as you require ▶ Invisible slim belt, Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress... ▶Sgt2 senang pakai je, blh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimcorset #korset #sayajualmurah #sayanakkurus #bengkung #LTNGS #raya #corsetultraslim #vesttrainer #bengkungmoden #shapewear #corset #16tulang

Read more
Go to Shop −54%
[Ready Stock] Bengkung Ala Sajat 16 Tulang Corset Shapewear Waist Slimming Belt
RM 43.00 RM 95.00
Shopee

Color:Beige,Black Size:M,L,XL,2XL,3XL M waist 57-63cm (23-25in) 35-45kg L waist 63-73cm (26-28in) 45-57.5kg XL waist 73-83cm (29-31in) 57.5-70kg 2XL waist 83-93cm (32-34in) 70-80kg 3XL waist 93-106cm (35-39in) 80-90kg Ape yang besttt pakai Bengkung ni? ✔️Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan ✔️ 16tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Tak panas 🌺 Terjamin Best Quality & High kualiti 🌺 16 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang 🌺 Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip) 🔥 Bakar lelemak anda dengan pantas 👍👍 ▶ 16 Flexible Boning means it won't roll up or down ▶ 15 settings hooks and eyes so you can wear it tighter as you require ▶ Invisible slim belt, Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress... ▶Sgt2 senang pakai je, blh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit Flattens your tummy Reshapes your belly and waist Support back for better posture Easy to wear Breathable and comfortable material – wear all day long! Daily recommended use 8-10 hours Material: Spandex and Nylon

Read more
Go to Shop −37%
【READY STOCK】Corset Body Shaper Bengkung Waist Trainer Vest slimming belt korset
RM 25.00 RM 39.90
Shopee

【READY STOCK】Body Shaper Bengkung Waist Trainer Vest Slimming Belt Corset Korset SHIP OUT FROM SELANGOR888NEXT DAY SHIPPING*** 6 settings hooks and eyes so you can wear it tighter as you require EASY TO GET PERFECT SLIM LOOK, FATTY TOTALLY GONE Colour : Black, Ivory, Purple Size: M, L, XL, 2XL, 3XL Measurement: Size S : Waist 63-70cm, Length 54cm, Weight 43-49.5kg Size M : Waist 71-77cm, Length 58cm, Weight 50-57.5kg Size L : Waist 78-85cm, Length 68cm, Weight 58-64kg Size XL : Waist 86-92cm, Length 73cm, Weight 64.5-70kg Size 2XL : Waist 93-100cm, Length 78cm, Weight 70.5-76.5kg Size 3XL : Waist 101-110cm, Length 83cm, Weight 77-85kg Specifications ▶6 lapis cangkuk, boleh larasa lebih ketat dan selesa ▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang ▶Membantu postur dan penampilan ▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa ▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress... ▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit . MERAMPINGKAN PINGGANG MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT SESUAI UNTUK 1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh' 2. yang tak nak pakai korset / bengkung 3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung 4. yang agak malas nak pakai girdle / korset 5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut . ▶ 6 rows of adjustable hooks-you can wear as TIGHTER or SLACKER as you require ▶Premium material- Stretches to mould with your body ▶Visibly reduces waistline, middle and upper back ▶Encourages waist region to remain tight ▶Promotes and improves posture Flattens your tummy Reshapes your belly and waist Support back for better posture Easy to wear Breathable and comfortable material – wear all day long! Get the slim look you want quickly and easily Suitable for office lady, after baby birth, wedding, dating, event, shopping Daily recommended use 8-10 hours Material: Spandex and Nylon

Read more
Go to Shop −8%
Postpartum Tummy Belly Slimming Belt Modeling Strap Body Slim Shapewear belt
RM 23.00 RM 25.00
Shopee

Note: It is recommended to wash it after each use, particularly after exercising. Hand wash in cold water with a soft detergent. Squeeze out and drain. - Hand Wash - Do Not Tumble Dry - Do not bleach - Do not iron - Do not wring - Do not dry clean - Line Dry / Hang Dry Excellent:Stereotypes, fat burning, body sculpting, waist, hips, abdomen, weight loss, gather ! it is Suitable for cycling, gymnastics, aerobics and other types of indoor and outdoor fitness sports wear use. To maintain body heat, promote blood circulation of the body, oppression waist, abdomen, buttocks, leg muscles and fat, create the perfect curve of the body, play a slimming effect of fitness ! Excellent: comfortable /stretchable/ healthy / perfect design/ sweating / body shaper weight loss / waist slimming applicable people: 1.pall waist gens 2.postpartum mother 3.sedentary women 4.prospective brides 5.keep beautiful body 6.protect waist Note: 1. due to manual measurement,may have 1-2cm differs . 2. main material is Neoprene , so new clothes have a little smell , you can wash belt some times . 3. main material is Neoprene,during shipping,a little wrinkle is normal,shaper effects is same ! 4.better quality waist belt ,better fabric,Seams sew are perfect! weight loss , the effect is better 5. Gym or home fitness sweating bodyshaper weight loss 6. please look size chart carefully, waist girth,1 inch=2.54 centimeter ! 7. double size(XS and S are same ,M and L are same ,XL and XXL are same,3XL and 4XL are same

Read more
Go to Shop
Hollow Shape Waist Anti-Roll Slimming Belt (Beige) 18412-Beige
RM 21.90
Shopee

Can check #slimmingwearMyBeautyWorld for more Slimming wear we have, thanks! :) Material: Breathable Flexible Rubber + Stainless Steel Buckles + Anti-curling Bone*4 pcs Ingredient: 20% Polyester + 80% Rubber Fibre Measurement : (For reference only ) Size : XS Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 58 Suitable for Waistline (cm) : 56-62 Suitable for Waistline (inch) : 22-24 Size : S Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 60 Suitable for Waistline (cm) : 62-68 Suitable for Waistline (inch) : 24-26 Size : M Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 62 Suitable for Waistline (cm) : 68-74 Suitable for Waistline (inch) : 26-28 Size : L Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 64 Suitable for Waistline (cm) : 74-80 Suitable for Waistline (inch) : 28-30 Size : XL Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 66 Suitable for Waistline (cm) : 80-86 Suitable for Waistline (inch) : 30-32 Size : XXL Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 68 Suitable for Waistline (cm) : 86-92 Suitable for Waistline (inch) : 32-34 Size : XXXL Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 70 Suitable for Waistline (cm) : 92-98 Suitable for Waistline (inch) : 34-36 Size : 4XL Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 72 Suitable for Waistline (cm) : 98-106 Suitable for Waistline (inch) : 36-38 Size : 5XL Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 74 Suitable for Waistline (cm) : 106-112 Suitable for Waistline (inch) : 38-40 Size : 6XL Height (cm) : 24.5 Waistline Before Stretched (cm) : 76 Suitable for Waistline (cm) : 112-118 Suitable for Waistline (inch) : 40-42 Suitable for : A. Postpartum Mothers (facilitate uterine contraction) B. Men or Women who faced obesity problem C. Who take long time to sit daily D. Waist protect and support E: Cosplay inner (instant fit) F. Bride wedding dress inner Washing Method: Hand Wash only, do not wash with machine #slimmingbelt #shapewear #slimmingwear

Read more
Go to Shop −45%
25 Tulang Latex Bengkung ala sajat Gold Waist trainer slimming belt
RM 69.80 RM 128.00
Shopee

【PREMIUM MATERIAL】:100% latex; Lining: 96% cotton, 4% spandex, made with the most comfortable and strong material for you. 【UNIQUE DESIGN】:3 rows of Hook-and-eye allow for size adjustment. 25 steel bones are covered in front and back for added support, and keep your straight and prevent slouching. It's flexible and durable, as soft as plastic bones, can bend easily but recover quickly to origin. 【RAPIDLY IMPROVES YOUR BODY SHAPE】:High elastic latex have a great function of ductility, high compression, flatten abdomen, Speedup fat burning, reduce waistline instantly, Boosts thermal activity and gently lifts underbust, Curve your sexy waist, Correct posture and back support. 【SUITABLE FOR ANY OCCASION】:It helps to boost thermo activity and gently lifts underbust, and tummy control immediately after putting it on. It helps you with a fast post pregnancy recovery, which will give you a desired hourglass figure. Perfect for everyday wear, and it can be wear under clothes whenever go to a party, work or a gym,suitable for any occasions Color:Beige,Black Ape yang besttt pakai Bengkung ni? ✔️Tekanan dibahagian perut dapat membakar lemak di bahagian perut dan mengempiskan perut macam papan ✔️ 25tetulang di bahagian sisi bengkung untuk membakar lemak di bahagian pinggang dan merampingkan pinggang ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Tak panas 🌺 Terjamin Best Quality & High kualiti 🌺 25 tulang yang tersangatttt lembut untuk support tulang belakang 🌺 Sangat selesa & Dapat sorok lelemak uolss & menampakkan lebih ramping lagi (super grip) 🔥 Bakar lelemak anda dengan pantas 👍👍 Flattens your tummy Reshapes your belly and waist Support back for better posture Easy to wear Breathable and comfortable material – wear all day long! Daily recommended use 8-10 hours #nightwear #pushupbra #underwear #korsetultraslim #ultraslim #ultraslimcorset #korset #sayajualmurah #sayanakkurus #bengkung #raya #corsetultraslim #vesttrainer #bengkungmoden #shapewear #corse #BengkungSajat #Tulang

Read more